Wildflower Hill

Wildflower Hill: Der drømmene møtes

Wildflower Hill av Kimberley Freeman

★★★★☆

Emma, en high class ballerina bosatt i London skader kneet sitt og blir tvunget til å legge dansekarrieren på hylla. Hun reiser til Australia hvor bestemorens sauefarm, Wildflower Hill, venter på henne. Emma forventer en arvsbyrde, og reiser ned i den forventning at hun kommer til å selge den videre. I stedet møter hun en gård full av overraskelser. En gård hvor bestemorens gamle liv i Australia kommer for en dag og Emma må bestemme seg hva hun vil gjøre videre.

I en parallellhistorie leser vi om Beattie, Emmas bestemor, som som ung kvinne ble stående foran mange vanskelige veiskiller der hun som ugift og gravid skulle finne seg til rette i en nådeløs tid. Beattie har i arveoppgjøret ønsket å vise Emma at livet handler om mer enn prestasjoner og berømmelse. Kanskje kan Wildflower Hill hjelpe henne til å forstå dette.

Jeg er så glad for at jeg leste Wildflower Hill.

15 timer og 4 minutter lydbok ble slukt og elsket. Man lurer stadig på hva Emma finner ut videre, hvordan historien om Beattie ender. Opplevelsene gjennom boken vekslet hyppig mellom spennende intriger og dype emosjoner og jeg kan meddele at jeg var innom det meste av følelsesspekteret underveis.

Jeg vet ikke om jeg likte slutten. Uten å spoile for mye, satt jeg med en følelse av ufullstendighet. Det trenger ikke være noe negativt i det, men jeg vil gjerne bli fortalt akkurat hvordan det endte. Litt for mye ble overlatt til meg og min elendige fantasi.

Språket er godt og både oppleser og oversetter gjør en strålende jobb med å fenge en noget rastløs sjel. Dette er en bok jeg har vanskeligheter med å forklare så godt som den fortjener, jeg må rett og slett bare anbefale den videre. Wildflower Hill er en nydelig bok jeg kommer til å huske lenge, om ikke til og med lese om igjen ganske så snart.

Jeg håper dessuten på en aldri så liten oppfølger.

 

Pin It
  • noctem.nu

    Eg har så lyst å lesa bok igjen, så travle dager for tiå at eg får lissom ikje så mye tid te meg sjøl. Hehe. Kanskje eg ska finna meg Ravneringene og begynna på dei når Ask sin ferie e over 😉

    // Ja, musikk e alfa omega, for meg hvertfall. Og det e så gøy å se at Ask like det samma som meg <3 Tusen takk for at du like bildene hans, det sette han nok pris på, når han e litt eldre hehe 😉

    • Det synes jeg du skal gjøre! 🙂 En god bok er herlig!

  • Samme inntrykket sitter jeg igjen med!!!!