Hund

You or no one

Det jeg savner mest i livet akkurat nå er en lodden firbeint venn. En som møter meg i døra, tar meg med på turer, ser på meg med forventningsfulle og kjærlige øyne og elsker meg bare fordi jeg er menneske- intet mer, intet mindre. Jeg føler meg som et lite barn som bare har ett ønske i livet: å få seg hund. Jeg har omtrent flyttet inn på finn.no sin «Hund til salgs»-side og finner stadig drømmebikkja. Noen kjenner eggstokkene rasle når de ser babyer. Hos meg blafrer det i pelsen når jeg ser en hund.

Min kjære, gamle firbeinte venn som bor så langt unna. Han bor hos opphavet og har store forkalkningsproblemer i hoftene. Han er på sluttens rand, klarer ikke å gå opp trapper eller hoppe inn i bilen. Stakkars gamlefar, jeg savner deg hver dag.

Snublet over denne nydelige videoen og fikk ikke akkurat mindre lengsel etter det.

Youtube er redningen når hverdagen ikke tillater en ekte pelsdott.

 

Jeg ser og drømmer. Men jeg kan ikke bli av typen som legger ut Laffen til salgs etter ett år fordi noe uventet oppstod. Eller fordi jeg oppdaget at jeg ikke hadde tid eller råd. Laffen skal komme, men det må bli en dag jeg kan gjøre det med god samvittighet.

Pin It